søndag 19. juli 2009

Loma

Nyt on sitten alkanut se kauan kaivattu loma. Onko se sitten mitä sisällöltään mutta sanoinkin töistä lähtiessäni ettei minulle sitten saa soitella loman aikana, ei sota yhtä miestä kaipaa. Ensimmäinen viikko on tarkoitus viettää kotona ja seuraavalla voisi harkita Suomiturneeta ja oikeata lomailua. Ensimmäinen viikko olisi tarkoitus viettää kotona laitellen paikkoja kuntoon ja muuten rentoutuen.

Huomenna ollaan lähdössä Tromsaan tänään kuusitoista vuotta täyttäneen Pikkumyyn, Isoveljen ja Naperon kanssa. Minun suurin asiani on kai pyykkitelineen osto, ajokortin uusiminen ja ehkä puutarhakalusteiden alennusen nuuskiminen, ei suurempaa. Jos hyvin käy saatan käydä kasvitieteellisessä puutarhssa jos kerkeän, muuten ei virallista ohjelmaa. Ihana ajatus. Siippa ei lähde mukaan kaupunkiin jos ei ole pakko, ja nyt ei ole, lähti illalla lohen ongintaan ja toivotaan että saalista tulee.

Olemme viettäneet pienimuotoisesti Neiti Myyn kuusitoistavuotissynttäreitä tänään. Isosisko oli tehnyt päivällä kakun ja appivanhemmat kävivät nyt illalla kahvilla. Olin kattanut syntymäpäiväaamiaisen yöllä valmiiksi joten pienet juhlat on siis pidetty. Huomenna voitais käydä yhdessä syömässä.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar